Татьяна МАСС (tanya_mass) wrote,
Татьяна МАСС
tanya_mass

Просят молитв - важно!

Пост развернуть и прочесть целиком !
Братья и Сёстры, уже очень многие в России знают и понимают с кем и с чем столкнулись Православные люди и вся остальная общественность на севере-востоке Москвы в парке "торфянка".
Мы очень просим всех не равнодушных Православных христиан вознести сугубые молитвы к Богородице о помощи в строительстве Храма в честь Казанской иконы Божией Матери и победы над врагами видимыми и невидимыми!
С 19:00-21:00 пройдёт митинг храмофобов и богоборцев (КПРФ; ЛГБТ; ЯБЛОКО и др.) буквально в плотную с поклонным Крестом и площадью будущего Храма. А также готовятся провокации по сносу этого самого Креста и забора.
Помогай нам всем Господи!!!

Молитва пред иконою Тихвинской (26 Июня / 9 Июля)
Благодарим Тя, о Преблагая и Пречистая, Преблагословенная Дево, Владычице, Мати Христа Бога нашего, о всех благодеяниих Твоих, яже показала еси роду человеческому, наипаче же нам, христоименитым людем российским, о нихже ниже самый ангельский язык к похвалению доволен будет. Благодарим Тя, якоже и ныне удивила еси неизреченную Твою милость на нас, недостойных рабех Твоих, преестественным самопришествием Пречистыя Твоея иконы, ею же всю просветила еси Российскую страну. Темже и мы, грешнии, со страхом и радостию покланяющеся, вопием Ти: о Пресвятая Дево, Царице и Богородице, спаси и помилуй люди Твоя, и подаждь им победы на вся враги их, и сохрани царствующия грады, и вся грады и страны христианския, и сей святый храм от всякаго навета вражия избави, и всем вся на пользу даруй, ныне пришедшим с верою и молящимся рабом Твоим, и поклоняющимся Пресвятому образу Твоему, яко благословенна еси с рождшимся от Тебе Сыном и Богом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
http://vk.com/za_park_s_hramom?w=wall-96710077_9560%2Fall
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Comments allowed for friends only

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 90 comments